Vi rådgiver dig til den rette løsning

Uanset om du har behov for hjælp til flisearbejde i forbindelse med en ombygning eller renovering af dit badeværelse, eller du gerne vil have køkkenet moderniseret med fliser/klinker på gulv eller væg, står vi altid parat til at hjælpe med opgaven.

Hos Rudebeck Byg kan vi som murermester i Aabenraa tager hånd om mange forskellige typer af opgaver – både store som små – for privatpersoner, foreninger, virksomheder samt institutioner.

I forbindelse med at boligen skal fornys med nye fliser til gulv og/eller væg, kan det være en god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand, som kan hjælpe til med at sikre, at man som boligejer får valgt sig den helt rigtige løsning fra start af.

Der findes et væld af muligheder i forhold til valg af fliser – og vi står hos Rudebeck Byg altid parat til at yde kompetent og professionel rådgivning omkring valg af materialer og løsning, så du er sikret det helt rigtige resultat.

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi hos Rudebeck Byg kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning, som tager afsæt i dine ønsker og behov, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Kontakt os og hør nærmere

Ring i dag og lad os i fællesskab finde frem til den helt rette løsning, som efterkommer netop dine ønsker.