De interne mål er at opfylde de stigende krav til udførelse af et godt håndværk i tæt samarbejde med bygherre, arkitekt og ingeniører.

En virksomhed i udvikling

Firmaet tilpasser sig løbende konjukturen indenfor byggeriet gennem en fleksibel medarbejderstab. Grundstammen af medarbejderne er fast og de fleste har været ansat i firmaet i mange år.

De interne mål er at opfylde de stigende krav til udførelse af et godt håndværk i tæt samarbejde med bygherre, arkitekter og ingeniører.

Målsætningen over for vore kunder er fokus på god koordinering af opgaverne, fleksibilitet og levering af den færdige opgave til tiden.

Alle vores ydelser kvalitetssikres efter BYG’s retningslinjer, og som medlem af BYG er vi dækket ind af garantiordningen.

Hos os er kunden i fokus

Målsætningen over for vores kunder er fokus på god koordinering af opgaverne, fleksibilitet og levering af den færdige opgave til tiden.

Rudebeck A/S er et håndværkerfirma med rødder tilbage til 1946, hvor det havde adresse i Kværs.

Firmaet har pr. 1 januar 2009 gennemgået et generationsskifte og det ejes i dag af murermester Uve Jensen, som har været ansat i firmaet i 20 år.

Firmaets lokaler ligger i Padborg, hvor vi råder over kontorlokaler, værksteds- og lagerbygninger.

Hos Rudebeck A/S har vi gennem prene specialiseret os i at bygge i variable enheder, og er kendt for vores effektive planlægning og afvikling af både mindre og større byggerier.